reclamedoeken.be - spandoeken  
     
  Reclamedoeken
  Specificaties
  Realisaties
  Offerte
  Contact
     
  sitemap Sitemap
  sitemap Links
     
   
 

Spandoeken gezocht ?

Uw spandoek op maat voordelig en snel !

   
 

Een spandoek is een doek of zeil in mesh of pvc bedrukt met een afbeelding of tekst om promotie te maken voor uw organisatie, bedrijf of vereniging.

Spandoeken worden vaak gebruikt om promotie te maken voor culturele of sportieve manifestaties en evenementen. Daarnaast maken bedrijven graag gebruik van spandoeken om (potentiële) klanten aan te trekken of te informeren over beurzen, opendeurdagen, de opening van een nieuwe winkel… Ook om publiciteit te maken voor solden, aanbiedingen of acties te maken zijn spandoeken het ideale medium. Een spandoek is immers een ideaal middel om opvallend promotie te maken en in het oog te springen. Zo kunt u uw boodschap op een duidelijke manier tot bij het grote publiek brengen. Door de lage kostprijs en de hoge zichtbaarheid hebben spandoeken een optimale return on investment op vlak van publiciteit!

Een spandoek is in principe leverbaar in elk gewenst formaat hoewel in functie van transportkosten meestal wordt aangeraden om spandoeken niet breder dan 5 meter in 1 stuk te laten afwerken. Een alternatief voor spandoeken van zeer grote oppervlaktes is de losse spandoekonderdelen ter plaatse aan elkaar te bevestigen en zo zelfs de grootste gevels te kunnen bekleden. Kortom een spandoek kan worden gemaakt in elke gewenste kleur, maat en in het gewenste materiaal. Aprintex helpt u graag verder bij de keuze van en het ontwerp voor uw ideale spandoek!

Elk doek is op maat gemaakt

 

banner printen | reclamedoeken | spandoeken | geveldoeken | gevelreclame
steigerdoeken | canvas print | grootformaat print | reclame vlaggen

Bezoek onze nieuwe site voor spandoeken, vlaggen en kaders/frames
Reclame Spandoeken
reclame-spandoeken.be